Jij verdient een massage

 

Sport

Heeft u een sportevenement dan kunnen wij daarvoor masseurs aanleveren.
Wij komen met massagetafel en materiaal bij uw evenement de sporters masseren.
In overleg kunnen we beslissen hoeveel masseurs er nodig zijn ter plekke.
Sporters met een handicap of blessure kunnen in betere conditie blijven als zij tussen de wedstrijden door gemasseerd worden. En sporters die een grote prestatie leveren kunnen sneller herstellen voor een nieuwe krachtmeting.
Behalve dat sporters baat hebben bij massage, is het ook gewoon erg prettig om de mogelijkheid bij de hand te hebben.
Onze masseurs hebben uitgebreide ervaring in het masseren bij evenementen zoals de Nijmeegse vierdaagse, internationale volleybaltoernoois, nationale kampioenschappen in vechtsport, wielren-trainingskampen, spinning marathons en zo nog meer.

De prijs kunnen we in overleg overeenkomen.
U kunt ons bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Feest, opening, of andere gelegenheid

Op uw feest kunnen stoelmasseurs net dat beetje extra toevoegen.
Uw gasten kunnen geheel gekleed plaats nemen op deze comfortabele stoel om een korte massage te ontvangen van onze zeer goede masseurs.
Of u nu kiest voor massages in een aparte ruimte met een intekenlijst of dat onze masseurs ergens opvallend staan opgesteld en iedereen kan gaan zitten wanneer ze willen. Elke vorm wordt hartelijk ontvangen.
Natuurlijk kunt u ook nog kiezen voor onze mobiele brigade.
Deze ludieke masseurs brengen uw feest tot leven.
Prijzen zullen nader overeengekomen worden per mail.
U kunt ons bereiken op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.