Jij verdient een massage

 

Zacht en heilzaam

Deze massage is met name werkzaam tegen zwelling en pijn, maar is daarnaast ook erg aangenaam en ontspannend. De behandeling bestaat uit technieken die het lymfesysteem activeren en zo licht zijn dat ze, zelfs bij erge pijn, geen provocatie hiervan opleveren.
Het lymfestelsel is een vochtregulerend systeem dat de functie van het bloed aanvult. Het vormt een onderdeel van het afweersysteem van het lichaam, door o.a. de vochthuishouding van de weefsels te reguleren en het lichaam van bepaalde afvalstoffen en ziektekiemen te reinigen.
Dit systeem kan door verscheidene omstandigheden verstoord zijn geraakt. Onder andere bij aanhoudende pijn blijkt het vaak verminderd actief te zijn, maar ook bij verstuiking, na operatie, verkoudheid, schildklierproblemen, amputatie en vele andere aandoeningen en klachten. Door het systeem manueel te stimuleren, komt het lymfetransport weer op gang en neemt de pijn en zwelling af.
Deze behandeling wordt o.a. veel toegepast bij hoofdpijn (migraine), verstuiking, ontsteking, chronische pijnen en bij klachten na okseltoilet.
NB: Gezichtsbehandeling is behalve erg prettig ook effectief tegen verkoudheid, oorsuizen en wallen onder de ogen.
 
Tarief:
€ 7,50 per 10 min.
 
Tijdsindicatie:
Gezicht - vanaf 20 min.
Hals/nek - vanaf 20 min.
Benen - vanaf 30 min.
Armen - vanaf 30 min.
Rug - vanaf 20 min.
Borst - vanaf 20 min.
Buik - vanaf 20 min.

Voor informatie en afspraken,
Belt u ons op nummer: 06 – 12 53 90 80
Ook kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.