Jij verdient een massage

 

Brengt lichaam en geest tot rust.

Wordt u geplaagd door stress, een drukke baan of studie, of emotionele belasting? Heeft u slaapproblemen? Of wilt u gewoon uzelf eens verwennen? Dan is een ontspannigsmassage van Corpuvita een heerlijk middel om u tot rust brengen.
Deze sessie is puur voor de weldaad van de massage en gericht op ontspanning. U hoeft zich met niets anders bezig te houden dan met uw eigen rust en uw eigen genieten.
Om de effecten volledig tot hun recht te laten komen, adviseren wij een massage van minimaal een uur.
Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van de meest ontspannende technieken uit stromingen zoals klassieke massage, sportmassage, lymfedrainage, lomi-lomi, pulsing, shiatsu en intuïtief.
Eventueel kan er enige extra aandacht worden besteed aan verharde of gevoelige plekken.
Over het algemeen zult u zich na afloop rozig, warm en ontspannen voelen. Doordat u spanning loslaat en vermoeidheid niet langer onderdrukt, kan het ook zijn dat u een vermoeid gevoel krijgt. Het kan dan zomaar een half uurtje duren voordat u weer met beide voeten op de grond staat. U doet er verstandig aan hier rekening mee te houden als u nog andere afspraken hebt.
 
Tarief:
€ 7,50 per 10 min.

Tijdsindicatie:
Mogelijk vanaf 20 min.
Voorkeur kan worden aangegeven voor nek, schouders, rug, benen, armen, borst, buik en gezicht.
Lichaamsmassage vanaf 60 min.

Informatie en afspraak:
Bel ons op nummer: 06 – 12 53 90 80
Of mail ons via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.