Jij verdient een massage

 

Sportmassage

Dit is een goede massage om overbelaste spieren in conditie te krijgen en spierpijn te voorkomen of verminderen.
In ons gesprek luister ik goed naar uw klachten en wensen, want ik streef ernaar om maatwerk te leveren.
Je hoeft hier geen sporter voor te zijn, iedereen die van een technisch goede, diepgaande massage houdt, kan van sportmassage genieten.

 

Wat zijn de effecten voor de sporter?

Als voorbereiding op een inspanning zet deze massage de spieren aan tot verhoogde doorbloeding en extra stofwisseling. Het geeft de spieren een groter reactievermogen, wat kramp, blessures en overmatige spierpijn kan voorkomen en prestaties doen verbeteren.
Na het sporten zorgt de massage ervoor dat de stofwisseling niet stagneert, afvalstoffen beter worden afgevoerd en verhardingen in de spier kunnen worden versoepeld. Dit voorkomt spierpijn, verharde, geïrriteerde spieren en bevordert het herstel, waardoor u eerder klaar bent voor een nieuwe trainingsprikkel.

 

Wat zijn de effecten voor de niet-sporter?

Een korte activerende massage zet de spieren aan tot verhoogde doorbloeding en extra stofwisseling. U voelt zich hierdoor fitter en uw reactievermogen verbetert, waardoor ongelukken en blessures kunnen worden voorkomen.
Een ontspannende massage bevordert de stofwisseling en de afvoer van afvalstoffen en verhardingen kunnen worden versoepeld. Dit voorkomt spierpijn, vermoeide, verharde, geïrriteerde spieren en bevordert het herstel na bijvoorbeeld een overbelasting. Met regelmatige massage wordt u bewuster van uw lichaam, dit zal in de toekomst overbelasting en blessures helpen voorkomen.

 

Tarief:
€ 7,50 per 10 min.

 

Tijdsindicatie:
Nek/schouders - vanaf 20 min.
Rug - vanaf 20 min.
Benen - vanaf 20 min.
Armen - vanaf 20 min.
Lichaamsmassage - vanaf 60 min.

Meer informatie en afspraken:
Bel ons op nummer: 06 – 12 53 90 80
Of stuur uw mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.