Jij verdient een massage

 

Rosalieke Hammecher.

Rosalieke is oprichtster van Corpuvita.
Ze heeft, naast sportmassage, diploma's in onder andere anatomie, fysiologie, blessurepreventie, lymfedrainage, bewegingsanalyse, klassieke massage en stoelmassage.
Daarnaast geeft ze les bij verschillende meerjarige massage-opleidingen.
Rosalieke masseert al sinds 1994 waarvan al sinds 2005 op haar huidige locatie.
Ooit begon ze met de opleiding fysiotherapie, waar ze leergierig veel kennis opdeed van het menselijk lichaam. In de fysiotherapie kon zij haar draai niet vinden. Zij wilde meer aandacht kunnen geven waar ze die nodig achtte en ze gelooft zelf sterk in de kracht van het aangename. Wordt iets met plezier gedaan of ontvangen dan is het effect diepgaander.
Daarom ontwikkelde zij zich verder in de massage, volgde vele opleidingen, cursussen en workshops en ontwikkelde daarnaast eigen technieken en methoden.
Ook schreef zij een boek om ervaren masseurs klachtgericht te leren werken.
Rosalieke heeft een uitmuntende sensoriek en weet snel spanningsgebieden op te sporen en met beleid aan te pakken. Ze kan zich goed instellen op de persoon wat betreft tempo en druk en wil van elke massage een fijne ervaring maken. Dus hoe pittig of zacht de vraag ook is, iedereen mag en kan genieten van een massage.
Daarnaast spreekt Rosalieke uit ervaring in het geven van adviezen. Of het hier een oefening betreft, een houdingsadvies of een goed gesprek, ze is met de volledige aandacht bij haar cliënt.